Παναθηναϊκός: Έστειλε νέο μήνυμα ο Σλούκας!

Σλούκας για Ναν: «Ο Γιαννακόπουλος και ο Αταμάν τον έφεραν μάγκικα»

Είναι απολαυστικό να παρακολουθείς τον Κώστα Σλούκα. Ο αργός, λιγότερο αθλητικός και τραυματίας αρχηγός ήταν για μια φορά εκεί όταν η ομάδα ήθελε την βοήθειά του.

Ο άνθρωπος εδώ κι εβδομάδες παίζει με αυτοπεποίθηση Τζόρνταν. Τα κατορθώματα, η ιστορία και το παρελθόν του του το επιτρέπουν.

Ο αντίπαλος διατηρεί φόβο απέναντι του.Το έχει κερδίσει αυτό ο Έλληνας γκαρντ με τις παραστάσεις του και τις διακρίσεις που έχει πάρει.

Το 5ο ματς με την Μακάμπι ήταν …στυγνό καθάρισμα. Δείτε πόσο κυνικά μπαίνει στο παρκέ και αρχίζει εκτελεί κάθε play με μαθηματική ακρίβεια και μπάσκετ βγαλμένο από κομπιούτερ στο ανώτερο επίπεδο.

Πώς δημιουργεί ρήγματα και πηγαίνει ένα βήμα/μια σκέψη παραπέρα αφήνοντας τους αμυντικούς να κοιτούν το ελεύθερο τρίποντο που έρχεται ή το κλέψιμο που κάνει και βγαίνει στον αιφνιδιασμό ακυρώνοντας κάθε αμυντικό πλάνο του Κάτας.

Οξυδέρκεια στα κόκκινα, τα λεγόμενα plays-ασφαλείας του φετινού Παναθηναϊκού (για ειδικές καταστάσεις που η ομάδα χρειάζεται επειγόντως σκορ ή δημιουργία) έκαναν πάλι την εμφάνιση τους στο τέλος με τον αρχηγό να κάνει την διαφορά.

Πάνω από όλα όμως είναι η αύρα και η σιγουριά με την οποία ποτίζει τους γύρω του στα κρίσιμα σημεία.

Τα ματς με την Μακάμπι ανανέωσαν τα κύτταρα του, ο αθλητής έστειλε ανοιχτά το δικό του μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό σε παιχνίδια-τελικούς στο τοπ-επίπεδο ανά την Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News