Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming: Δείτε ζωντανά (10/5)

Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες... αποκάλυψη τον πάνε Final 4!

Οι “πράσινοι” υποδέχονται τους Πατρινούς απόψε (10/5, 20:15, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το Top-6 της Basket League.

Την Παρασκευή (10/5, 20:15, ERT3) διεξάγεται στο OAKA η συνάντηση της πρεμιέρας του Top 6 της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου (21:00), αλλά αναβλήθηκε με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε δηλώσει αδυναμία να διαφυλάξει την τάξη στην προσέλευση και την αποχώρηση των φιλάθλων, λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τα playoffs της Super League, την ίδια ημέρα στις 20:30.

Το “τριφύλλι” έχει… κλειδώσει την κορυφή στην κανονική διάρκεια, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 24-1, ενώ οι Πατρινοί βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 15-10.

Οι “πράσινοι” του Εργκίν Αταμάν προέρχονται από την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague και θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση εδώ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News