Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβα

Φένλο - Παναθηναϊκό 2-2 (πεν. 3-5): Highlights - Video

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε φιλικό στην Καλλιθέα τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δοκιμάζει το 4-2-3-1.

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των παικτών του στην αφομοίωση όσων ζητεί και όσων δουλεύονται στην προετοιμασία θα έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αποψινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (21:00, COSMOTE TV) στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που χθες πάντως έπαιξε σε όλο το δίτερμα και εκτιμάται πως μέσα στο Σεπτέμβριο θα επανέλθει.

Επίσης εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Σένκεφελντ και λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων οι Μακέντα και Ιωαννίδης, ενώ ο Σανκαρέ πήγε με άδεια στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γκιρεσούνσπορ.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News