Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για 4 βασικούς - Οι θέσεις

Παναθηναϊκός: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν - Ονόματα

Το Τριφύλλι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην ανόρθωση του πράσινου ρόστερ με τις αποχωρήσεις να παίρνουν σειρά και τις κινήσεις ουσίας να έρχονται.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιν Γεντβάι, ανοίγοντας με τον Κροάτη αμυντικό τον «χορό» των φετινών μεταγραφικών κινήσεων, αφού ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «Πράσινοι» θα κινηθούν για τουλάχιστον 7-8 ποδοσφαιριστές, έχοντας ήδη σαρώσει την ποδοσφαιρική πιάτσα για να κατασταλάξουν στα διαθέσιμα ονόματα.

Το θέμα του προπονητή είναι μείζον στον ποδοσφαιρικό, αφού αναμένεται τις επόμενες ημέρες να «κλείσει», ενώ η υπόθεση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι μόνο εύκολη δεν είναι.

Ουσιαστικά, η ομάδα θα ενισχυθεί με αριστερό μπακ, δύο εξτρέμ και έναν στόπερ οι οποίοι θα έρθουν ως βασικοί ενώ θα αποκτηθεί και ένας παίκτης στο «8».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News