Παναθηναϊκός: Τι «παίζει» με Πογιέτ, η απάντηση στα σενάρια

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ακούστηκε για τον πάγκο του Παναθηναϊκού μέσα στα ονόματα που μπαίνουν στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο Πογιέτ είδε από κοντά τους Ιωαννίδη - Αλεξανδρόπουλο να «κεντούν» στο ντέρμπι! (vid)

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και τον τερματισμό της σεζόν με τίτλο, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πλάνα του ενόψει της επόμενης χρονιάς, έχοντας ως μοναδικό στόχο να είναι πιο ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει με αξιώσεις και το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν πληροφορίες, ότι το Τριφύλλι είχε βάλει στη λίστα με τους προπονητές που είναι πιθανοί στόχοι και τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στην εθνική Ελλάδος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» μπορεί οι εκπρόσωποι του Ουρουγουανού τεχνικού να τον έχουν προτείνει για τον πράσινο πάγκο, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αντίθετος μ’ αυτό το σκεπτικό, καθώς ο Πογιέτ δεν πληροί βάση βιογραφικού και ιστορίας τις προϋποθέσεις που θέλει ο πρόεδρος του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος στοχεύει στην πρόσληψη ενός πρωτοκλασσάτου επαγγελματία προπονητή με πολλές παραστάσεις, ο οποίος θα μεταδώσει αμέσως την αύρα του στο σύλλογο και θα τον ανεβάσει επίπεδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News