«Ο Βιλντόζα θα ήταν ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή θα έκανε στον Μπαρτζώκα» (vid)

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής Magic Euroleague σχολίασαν το σενάριο να μετακομίσει στον Πειραιά ο πρωταθλητής Ευρώπης, Λούκα Βιλντόζα.

«Ο Βιλντόζα θα ήταν ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή θα έκανε στον Μπαρτζώκα» (vid)

Αναλυτικά: 

«Ο Βιλντόζα αν θέλει να παίξει, θα την πάρει την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Γιατί πιστεύω ότι αποκλείεται να του δίνει κάτω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως, οπότε αυτό δεν θα αποτελέσει τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Τώρα που το σκέφτομαι, πάντως, νομίζω ότι ο Βιλντόζα θα ήταν ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή θα έκανε σίγουρα στον Μπαρτζώκα», τόνισε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

«Θα έκανε όντως, αλλά όπως μας εξηγούσαν και κάποιοι άνθρωποι που έχουν καλύτερη γνώση της κατάστασης, νομίζω κανείς δεν θα ήθελε απέναντί του έναν παίκτη σαν τον Βιλντόζα με έξτρα κίνητρο, γιατί αν μη τι άλλο έχει ποιότητα ο Αργεντινός και ας μην το δείχνει τη φετινή σεζόν στο βαθμό που θα ήθελε», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιώργος Ζάκκας.

Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πράσινους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News