Τζέιμς: «Περίμενε, τι; Αγαπώ τον Κώστα, αλλά...»

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε σύγκριση με τον Κώστα Σλούκα, δείχνοντας σεβασμό αλλά και ξεκάθαρη διαφωνία.

Τζέιμς: «Περίμενε, τι; Αγαπώ τον Κώστα, αλλά...»

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μια σύγκριση που έγινε στα social media με τον Κώστα Σλούκα, παίρνοντας σαφή θέση για το κομμάτι της ταχύτητας.

Ο σταρ της Μονακό έδειξε εκτίμηση προς τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να δεχθεί όσα γράφτηκαν για τη μεταξύ τους σύγκριση.

Η αφορμή δόθηκε από σχόλιο χρήστη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Κώστας Σλούκας έχει πιο γρήγορα πόδια από τον Μάικ Τζέιμς, παίζοντας μάλιστα σαν να είναι νεότερος. Στο ίδιο σχόλιο υπήρχε και η άποψη ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παραμένει σε επίπεδο ελίτ με τρόπο που, κατά την εκτίμηση του χρήστη, ο Αμερικανός δεν έχει.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς ήρθε άμεσα, με χιούμορ αλλά και πολύ καθαρή διατύπωση.

«Περίμενε, τι; Αγαπώ τον Κώστα, αλλά δεν ήταν πιο γρήγορος από μένα ούτε μία μέρα στη ζωή του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την εικόνα:

Τζέιμς: «Περίμενε, τι; Αγαπώ τον Κώστα, αλλά...»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr