ΑΕΛ και Ιωνικός «τσεκάρουν» τον Σερπέζη

ΑΕΛ και Ιωνικός «τσεκάρουν» τον Σερπέζη

Από ακτίνες «Χ» περνούν τον Δημήτρη Σερπέζη ο νεοφώτιστος Ιωνικός και η υποβιβασμένη ΑΕΛ.

Το newspao.gr φέρνει στο «φως» το ενδιαφέρον δύο ελληνικών συλλόγων για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού μέσου, που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν.

Ιωνικός και ΑΕΛ διέγραψαν τις ακριβώς αντίθετες πορείες το περασμένο έτος, αλλά αμφότερες θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Σερπέζη και να του προσφέρουν άπλετο αγωνιστικό χρόνο που χρειάζεται ο παίκτης για να εξελιχθεί.

Η ομάδα της Νίκαιας έχει ανάγκη την ενίσχυση του ρόστερ της με επιλογές… πρώτης γραμμής για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ οι «βυσσινί» θα χρειαστούν να προχωρήσουν σε επείγουσες διαδικασίες, προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα στα «σαλόνια».

Ο Παναθηναϊκός είναι ανοικτός σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Σερπέζη, αν το αποφασίσει κάποια εκ των δύο ομάδων να κάνει κίνηση, και εξελίξεις θα υπάρξουν – ίσως – και αυτόν τον μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News