Για «βαρβάτο» αμυντικό μέσο ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για δύο μετά το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται του χρόνου αμυντικό χαφ βαρβάτο που να βάζει τα πόδια του στη φωτιά και να… τρώει το γήπεδο.

Ας μην είναι σούπερ τεχνίτης, κάτι σαν τον Σιμάο ας πούμε μιας και ούτε ο Αλεξανδρόπουλος, ούτε ο Κουρμπέλης είναι κλασικοί ανασταλτικοί μέσοι. Η φετινή σεζόν πρέπει να είναι διδακτική.

Παρότι έπαιζες με πολύ κόσμο κάτω από τη σέντρα σε πολλά παιχνίδια όποτε δεν υπήρχε σωστή απόφαση στον άξονα το …καρδιοχτύπι ερχόταν εύκολα.

Λάθος σε αυτό το σημείο του γηπέδου απέναντι σε αντίπαλο που παίζει πολυπρόσωπη άμυνα σημαίνει κενοί χώροι στην πλάτη σου.

Σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού ήταν σημαντικό να έχεις…εξολοθρευτή στη θέση 6 που θα λειτουργούσε σαν ασπίδα και θα κάλυπτε τους soft αμυντικά Πούγγουρα, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ, Πούγγουρα, Μολό και Χουάνκαρ.

Η απουσία ποδοσφαιριστή στην πλάτη αυτού που κάνει το λάθος στερεί τη δυνατότητα νέας διεκδίκησης και γεμίζει άγχος την ομάδα που ξέρει ότι δεν έχει παίκτες με έφεση στην ατομική άμυνα. Άρα;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News