Στέλνουν... Κρίκιτς στον Παναθηναϊκό λόγω Γιοβάνοβιτς - Το «άκυρο» του Ντρεοσί

Στέλνουν... Κρίκιτς στον Παναθηναϊκό λόγω Γιοβάνοβιτς - Το «άκυρο» του Ντρεοσί

Ο Μπόγιαν Κρίκιτς προτάθηκε για δεύτερη φορά στον Παναθηναϊκό με τον ατζέντη του Σέρβου επιθετικού να ποντάρει στην καταγωγή του προπονητή του Τριφυλλιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα επανήλθε δυναμικά, για να «ψήσει» τους πράσινους να τον αποκτήσουν.

Τον περασμένο Ιανουάριο το όνομα του Κρίκιτς είχε «παίξει» για το Τριφύλλι, αλλά την περίπτωσή του απέρριψε ο Πιέρ Ντρεοσί.

Με την έλευση του Γιοβάνοβιτς, η πλευρά του Ισπανοσέρβου ποδοσφαιριστή αναθάρρησε και έκανε ακόμη, μια προσπάθεια προσέγγισης στον Παναθηναϊκό. Από τα 15 εκατ. ευρώ της χρηματικής του αξίας το 2011 (όταν πωλήθηκε από την Μπαρτσελόνα στη Ρόμα), ο 30χρονος επιθετικός έπεσε… στις 800.000 ευρώ!

Δεδομένου, ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφές έως και του εκατομμυρίου, θα μπορούσε να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.

Ο Κρίκιτς, πέρα από τις Μπαρτσελόνα και Ρόμα, έχει αγωνιστεί ακόμη, σε Μίλαν, Άγιαξ, Στόουκ, Μάιντζ, Αλαβές και Μοντρεάλ. Να σημειωθεί πως το 2010 ως παίκτης των «μπλαουγκράνα» ήρθε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στη νίκη των Καταλανών με 5-1 στο Καμπ Νου (αγωνίστηκε για 34 λεπτά!).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News