Όταν δεν γίνονται τα απλά...

Όταν δεν γίνονται τα απλά...

Κοσμοπλημμύρα στο Κορωπί με τον Λάζλο Μπόλονι να επιθυμεί να τσεκάρει όλους τους παίκτες του, ακόμα και τους Μπεκ, Μολό που είχαν “κοπεί” από το προηγούμενο καθεστώς.

Κι όσο σκεφτόμαστε ότι κανονικά η ομάδα χρειαζόταν λίγες, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ μεταγραφές το καλοκαίρι για να υπάρξει βελτίωση… Το τριφύλλι δεν χρειαζόταν άλλη μια καραβιά παικτών. Το ρόστερ του είναι όντως καλύτερο από πέρυσι, όμως σχεδόν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν κι αυτές δυναμώσει!

Έτσι κι αλλιώς οι συγκρίσεις δεν έχουν νόημα: οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού με των αντιπάλων του από τον Οκτώβρη και μετά θα είναι ολότελα διαφορετικές, αφού ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, οι λιμανίσιοι θα έχουν να διαχειριστούν την φθορά που δημιουργούν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Τι χρειαζόταν λοιπόν το τριφύλλι όλο αυτό το διάστημα για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, κρατώντας “ζεστό” τον κόσμο του; Να πάρει γκολ από τον Μακέντα και τον Καρλίτος.

Να παίξει καλύτερη άμυνα. Να μην είναι ο Βιγιαφάνιες στα πιτς. Να προσέξουν τον Κουρμπέλη όταν κουραστεί και να μην τον ξεκάνουν. Να φροντίσουν να γυρίσουν γρήγορα οι τραυματίες στην πρώτη γραμμή.

Εν τέλει να κερδίσει η ομάδα μεγαθήρια που λέγονται Λάρισα, Τρίπολη, ΟΦΗ και Άρης ή να μη χάσει -έστω- τρίποντα από την αποδεκατισμένη ομάδα του Γιώργου Σίμου και από τον…Κούγια που στο Αλκαζάρ δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση να επιτεθεί. Όλα αυτά θα ήταν εύκολα αν υπήρχε σοβαρότερη τεχνική καθοδήγηση κι όχι ο τζόγος που είδαμε με την περίπτωση Πογιάτος-Ρόκα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News