Γι' αυτό έκανε πίσω ο Πιεμπονγκσάντ!

Γι' αυτό έκανε πίσω ο Πιεμπονγκσάντ!

Η υπόθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ κράτησε περίπου 8 μήνες και ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξακολουθεί να μη βρίσκει λύση στο διοικητικό ζήτημα.

Ο Ταϊλανδός μπρόκερ επένδυσε – σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο – 1 εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό, αλλά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή πριν προχωρήσει στη μετοχική του είσοδο.

Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα «HetLaasteNiews» ο Πιεμπονγκσάντ δεν «έκλεισε» το deal με τον Αλαφούζο λόγω… χρεών!

«Η Μουσκρόν παραμένει στα χέρια Ταϊλανδού. Ο ιδιοκτήτης Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ακυρώνει τα σχέδια του για πώληση της ομάδας».

«Οι διαπραγματεύσεις για την πώληση των μετοχών της Μουσκρόν πήγαιναν προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι Νοτιαμερικανοί επενδυτές είχαν έντονο ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τουλάχιστον το 50% των μετοχών του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ που συνολικά κατέχει το 90% των μετοχών της ομάδας. Όλα αυτά μέχρις ότου ξεσπάσει η υπόθεση που κλόνισε το βελγικό ποδόσφαιρο και δεδομένα τους απέτρεψε, μείωσε το ενδιαφέρον τους για την Εξέλ».

«Για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ οι εξελίξεις στο Βέλγιο ήταν ένα πρόβλημα. Χρειαζόταν άμεσα χρήματα για να μπορέσει να τα επενδύσει στον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά, τώρα αισθάνεται ευχαριστημένος που τελικώς η πώληση της Μουσκρόν δεν προχώρησε και δεν απέκτησε τις μετοχές του ελληνικού συλλόγου. Όχι μόνο επειδή θα είχε ζημιά από την Μουσκρόν αλλά και επειδή μετά από έναν εξονυχιστικό έλεγχο που έκανε στον Παναθηναϊκό είδε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα χρέη και άρα αποφάσισε να μην προχωρήσει».

«Όλα τα παραπάνω δεδομένα έχουν ως αποτέλεσμα ο Πιεμπονγκσάντ να θέλει πλέον να εστιάσει στο πρότζεκτ του στην Μουσκρόν. Έχει δώσει την υπόσχεσή του στους ανθρώπους του κλαμπ πως μπορούν να υπολογίζουν σε αυτόν και πως θα έχουν τη στήριξή του για τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει και συνέντευξη Τύπου από πλευράς του προκειμένου να αναλύσει περεταίρω τα πλάνα του για το μέλλον του συλλόγου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News