Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ - Ακόμη πιο κοντά το deal!

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ - Ακόμη πιο κοντά το deal!

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Τρίτη, αλλά και την Τετάρτη (δύο φορές, η δεύτερη το βράδυ) οι Γιάννης Αλαφούζος και Πάιρο Πιεμπονγκσάντ, με αποτέλεσμα το deal να έρθει ακόμη πιο κοντά!

Οι δυο πλευρές δείχνουν διατεθειμένες να κάνουν διάφορες μικρουποχωρήσεις για να ολοκληρωθεί το deal και το αργότερο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ο Ταϊλανδός μεγιστάνας να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να σφραγιστεί η μεγάλη συμφωνία.

Το τελευταίο τριήμερο, οι δικηγόροι των δύο πλευρών τρέχουν τα επιμέρους θέματα και όπου παρατηρούνται διαφορές, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ επικοινωνούν απευθείας μέσω τηλεδιάσκεψης ή τηλεφωνικώς προκειμένου να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να προχωρήσουν (οι δικηγόροι) στα επόμενα ζητήματα. Τέτοιες επικοινωνίες έχουν γίνει τρεις φορές τις τελευταίες 48 ώρες, με τα εμποδιάκια να ξεπερνιούνται με επιτυχία.

O κ. Πιεμπονγκσάντ και ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμούν μέχρι της αρχές της εβδομάδας να έχουν λυθεί όλα τα επιμέρους ζητήματα, προκειμένου οι δύο πλευρές να υπογράψουν το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να αλλάξει σελίδα η ΠΑΕ, με τις δύο πλευρές να βγάζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News