Παναθηναϊκός: «Βλέπει» τουρνουά της Adidas - Θα γίνει το «Παύλος Γιαννακόπουλος»;

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» τουρνουά της Adidas - Θα γίνει το «Παύλος Γιαννακόπουλος»;

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, κάποιο φιλικό προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, είναι υπό επεξεργασία, η συμμετοχή του «Νταμπλούχου Ελλάδος» σε τουρνουά του εξωτερικού.

Ρεπορτάζ Νότης Καμπέρης

Και το καλοκαίρι του 2021 θα έχει τις ιδιαιτερότητές του, παρά το γεγονός πως το εμβόλιο είναι ένα «όπλο» κατά της πανδημίας, που δεν υπήρχε την περασμένη χρονιά.

Μέσω των εμβολιασμών, ολόκληρη η υφήλιος περνά σε ένα μεταβατικό στάδιο για την επιστροφή στην κανονικότητα και οι αθλητικοί σύλλογοι, με τη σειρά τους, υποχρεούνται να μην παίξουν με τη «φωτιά» για μερικούς μήνες ακόμη. Μην ξεχνάτε πως πέρσι, υπέφεραν 21 από τα 23 μέλη της ομάδας από κορωνοϊό, κάποια εξ αυτών, μάλιστα, με βαριάς μορφής..

Είναι γεγονός πως δεν θα λάβει μέρος το Τριφύλλι στο καθιερωμένο Γκομέλσκι Καπ. Παρόλα αυτά, μερικοί φιλικοί αγώνες υψηλής δυσκολίας με ευρωπαϊκές ομάδες είναι «must», πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν. Για αυτό, και μελετάται από τους ανθρώπους της ΚΑΕ η συμμετοχή του συλλόγου στο τουρνουά της Adidas στο Μόναχο, γύρω στη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη (πιθανώς 10-11/9).

Από κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό έχουν τη θέληση να οργανώσουν και πάλι, το επετειακό τους τουρνουά, «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η μη διεξαγωγή αυτού, το περασμένο έτος, λόγω Covid-19, είναι λογικό να… πεισμώσει τους ιθύνοντες, που βλέπουν με τη σειρά τους, τα διαρκείας της περιόδου 2021-2022 να κάνουν «φτερά» (δόθηκε και σχετική παράταση).

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τίποτε ανακοινώσιμο και όλα βρίσκονται σε επίπεδο συζητήσεων. Όπως και είναι πρώιμο, να πούμε πού θα γίνει η προετοιμασία και ποια τα πρώτα φιλικά. Κρατήστε, πάντως, πως σε δύο μήνες ακριβώς (25-26/9), θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν (Σούπερ Καπ), ένας τίτλος… από τα παλιά, χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού, οπότε, οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να πατήσουν… γκάζι από νωρίς!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News