Παναθηναϊκός: Θα σε τρώει το γιατί, αν...

Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας... απάντηση και αντί-Παλάσιος

Μοιάζει απίστευτο το γεγονός ότι έχοντας πάρει το Κύπελλο, με σούπερ ψυχολογία και τον κόσμο από κοντά μετά από χρόνια, ρίσκαρες να πας στην Πράγα ΓΥΜΝΟΣ από παίκτες, μιας και σε χτύπησε ΚΑΙ η ατυχία θερίζοντας βασικότατους κι αλλάζοντας τελευταία στιγμή τα πλάνα του Ιβάν.

Η αλήθεια είναι πως έχουν έρθει καλοί παίκτες ως τώρα και θα πάρεις κι άλλους όμως σε περίπτωση αποκλεισμού το ΓΙΑΤΙ θα είναι αυτό που θα …τρώει τον κόσμο και μάλιστα απόλυτα δικαιολογημένα.

Στη Τσεχία ο Ιβάν προσπάθησε να βγάλει από τη μύγα ξύγκι ρίχνοντας στη μάχη τον Κουρμπέλη που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από την πολύμηνη αποχή του, τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Αργύρη Καμπετσή που έχει χάσει ένα σωρό τέρματα στα φιλικά μπροστά σε κενό τέρμα!

Αναγκάστηκε να πάρει ρόλο ηγέτη ο Σάρλια που σε άμυνα ζώνης είναι κίνδυνος-θάνατος (πιο αξιόπιστος είναι ο Κροάτης όταν παίζει με λίμπερο πίσω του) και εκτέθηκε αλλά και με τον Γιώργο Βαγιανίδη σε ρόλο εξτρέμ! Χώρια που ο πιο έμπειρος φορ σου, ο Καρλίτος δεν αγωνίστηκε λεπτό κι ας είχε σκοράρει το μοναδικό τέρμα σε ροή αγώνα στα φιλικά.

Ο Ισπανός λίγο πριν πωληθεί (; ) ίσως κληθεί στη Λεωφόρο να κάνει την διαφορά, εκεί που πέρσι μέχρι το φθινόπωρο έκανε απίθανα πράγματα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News