Παναθηναϊκός: Πρόταση της Κόλο-Κόλο για Παλάσιος!

Παλάσιος: «Τρελάθηκε» με τα γκολ του η σύζυγος του!

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις των ανθρώπων της Κόλο-Κόλο πως θα καταφέρουν να πάρουν με μεταγραφή τον Σεμπάστιαν Παλάσιος από τον Παναθηναϊκό.

Αν και υπάρχει άγνοια τόσο από τον «Τούκου» όσο και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ενδιαφέρον της Κόλο-Κόλο, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού εμφανίζονται έτοιμοι να καταθέσουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ο Παλάσιος είναι ο πρώτος στη λίστα της Κόλο-Κόλο για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης και το βράδυ της Τετάρτης που συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κόλο-Κόλο και εξουσιοδοτήθηκε ο αθλητικός διευθυντής, Ντάνιελ Μορόν, να αρχίσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του «άσου» του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα το Τριφύλλι δεν έχει διάθεση να αφήσει τον Παλάσιος να φύγει από την ομάδα στα μέσα της σεζόν, μιας και εκείνο διεκδικεί στα ίσα πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News