Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα τους δούμε μαζί στην ενδεκάδα

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με Αστέρα

Το τρίο Κουρμπέλη-Αλεξανδρόπουλου-Μαουρίσιο έκανε πιο σκληρό τον Παναθηναϊκό πριν λαβωθεί ο αρχηγός δίνοντας στην ομάδα τις πρώτες της μαζεμένες νίκες επί Λάζλο Μπόλονι.

Η καλή κατάσταση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ανέβασε το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του κλαμπ στα παιχνίδια ίσων μέτρων.

Όταν ο Έλληνας αμυντικός χαφ τραυματίστηκε και μπήκε στα πιτς ο Γιουνούς Σανκαρέ πήρε τη θέση του στον πίνακα της τακτικής.

Μπαλαδόρος ο Αφρικανός αλλά όχι τόσο τρεχαλατζής, κάτι που έφερε δυσκολίες στην ομάδα, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει οργανωμένες άμυνα με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα.

Στην πράξη για τα παιχνίδια που μία κερδισμένη μάχη στον άξονα δεν μπορεί να φέρει κενά μέτρα και χώρους προς αξιοποίηση γίνεται δυσλειτουργικό το σύστημα με Μαουρίσιο-Σανκαρέ στο ίδιο σχήμα.

Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, ο κόουτς διαμήνυσε στον δεύτερο ότι φέτος δεν υπολογίζεται για βασικός αφού το ράθυμο παιχνίδι του κι η απροθυμία του να μαρκάρει δεν κουμπώνει με τα θέλω του Γιοβάνοβιτς. Σαν λύση πάγκου, ωστόσο, δεν είναι καθόλου κακός.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News