Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Άλμπα - Παναθηναϊκός 74-65 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τον πρώτο αγώνα τους μετά τις 31 Ιανουαρίου όταν ηττήθηκαν από τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, αφού αναβλήθηκε ο αγώνας τους με τον ΠΑΟΚ ενώ οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο Megabolt.

Το παιχνίδι, το οποίος θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Παναθηναϊκός – Άρης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

* Δύο πόντοι χωρίζουν τον Λεωνίδα Κασελάκη από τους 1.500 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

+ Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει τους υψηλότερους μέσους όρους σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ και σε ποοστά στις βολές και τα δίποντα μεταξύ των 12 ομάδων της κατηγορίας.

– Οι «πράσινοι» είναι μία τις τέσσερις ομάδες του Πρωταθλήματος με 15+ λάθη ανά αγώνα κάνοντας 15,58. Για να βρούμε μέσο όρο 15+ λαθών από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα πρέπει να γυρίσουμε 18 χρόνια πίσω καθώς είχε 15,09 στη σεζόν 2002-03.

ΑΡΗΣ

* Με την 122η εμφάνιση του με τον Άρη στο Πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Φλιώνης θα γίνει ο 8ος της σχετικής λίστας στα χρόνια της Stoiximan Basket League. Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» θα ξεπεράσει μέσα από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, τον Ράιαν Στακ που μέτρησε 121 παιχνίδια από το 2002 ως το 2006.

+ Ο Άρης κάνει 1,9 λάθη λιγότερα από εκείνα των αντιπάλων του ως τώρα στο Πρωτάθλημα. Έχει μέσο όρο 14,5 έναντι 16,4 των ομάδων που αντιμετώπισε.

– Οι μέσοι όροι του Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια του και σε σύγκριση με εκείνα που έδωσε εντός έδρας, «αγγίζουν» το -10, τόσο σε πόντους (-9,4) όσο και ριμπάουντ (-9,6).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News