Όλα τούμπα με Χουλτ - Αποσύρει την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και δεν μένει ελεύθερος!

"Σκασμένος" ο Χουλτ στα αποδυτήρια

Σε μία απρόσμενη κίνηση, ο Νίκλας Χουλτ ενημέρωσε τον Ντίνο Διαμαντόπουλο πως θα αποσύρει την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού προκειμένου να βοηθήσει τον σύλλογο έστω και με ένα μικρό ποσό τις τάξης των 300.000 ευρώ.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως δεν θέλει να φύγει από την ομάδα ως εχθρός και θα προτιμήσει να βρει ένα άλλο κλαμπ να καλύψει τις απαιτήσεις του και να βοηθήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η κίνηση προκάλεσε την έκπληξη του μάνατζέρ του (Νταλίν), αλλά και του δικηγόρου του και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή προκειμένου να αποσυρθεί η προσφυγή και να βρεθεί ομάδα για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να βρεθεί άλλη ομάδα που θα ικανοποιήσει οικονομικά τον παίκτη και να είναι διατεθειμένη να δώσει και ένα ποσό στον Παναθηναϊκό (200-300.000 ευρώ τουλάχιστον), αλλιώς δύσκολα θα αποσυρθεί η προσφυγή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News