Θετικά μηνύματα, συνέχεια στη δουλειά

Θετικά μηνύματα, συνέχεια στη δουλειά

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη βάση του, για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά έχοντας βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα. Ξεκούραση σήμερα για τους παίκτες του Ιβάνοβιτς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη και όπως φαίνεται βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα του, είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Φυσικά και η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί καθώς είναι πολύ νωρίς για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο, με δεδομένο μάλιστα πως ακόμα υπάρχουν απουσίες και προβλήματα τραυματισμών αλλά τα μηνύματα είναι θετικά.

Η αποστολή του “τριφυλλιού”, επέστρεψε στη βάση της και το τεχνικό επιτελείο έχει κρατήσει πολλές σημειώσεις από το τουρνουά στη Μιλούζ τόσο για τα κομμάτια τα οποία θέλουν βελτίωση όσο και για τα θετικά στοιχεία τα οποία παρουσίασε ο Παναθηναϊκός.

Μερικά από αυτά είναι η διάθεση του Νίκου Παππά που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στα δύο από τα τρία ματς, οι εμφανίσεις του Εστέμπαν Μπατίστα, η ενέργεια του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς αλλά και η προσπάθεια όλων των παικτών, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μπάγερν καθώς παρά την κούραση και τις απουσίες εδειξαν πολύ καλό πρόσωπο.

Οι παίκτες της ομάδας σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες μετά το κοπιαστικό πρόγραμμα στη Μιλούζ και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, ώστε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. Παράλληλα θα εκτιμηθεί και η κατάσταση της αποθεραπείας των παικτών που απουσίασαν από το πρώτο τουρνουά που συμμετείχε ο Παναθηναϊκός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News