"Μεγάλη η έλλειψη του Μπεργκ"

"Μεγάλη η έλλειψη του Μπεργκ"

Ο Ανέστης Αναστασιάδης αντιμετώπισε χθες τον Παναθηναϊκό και μίλησε για το ματς της Καλλονής με τους “πράσινους” αλλά και την απουσία του Μπεργκ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο παίκτης της Καλλονής μίλησε στον “SentraFM” για το χθεσινό ματς, τον κόσμο και τον Μάρκους Μπεργκ και το πόσο λείπει από τον Παναθηναϊκό.

Για την έδρα που έχουν φέτος: “Είναι μεγάλη υπόθεση η έδρα για μια ομάδα. Το αποτέλεσμα και μόνο το μαρτυρά. Τον Παναθηναϊκό και τους «μεγάλους» δεν διανοηθήκαμε να τους κοιτάξουμε στα ίσια, αλλά τώρα δείχνουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος, ιδιαίτερα μέσα στην Μυτιλήνη. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση, μια δημιουργική πίεση. Όλα τα παιδιά ήταν σε εγρήγορση και θα είναι σημαντικός παράγοντας για την ομάδα μας”.

Για την έλλειψη του Μπεργκ: “Η έλλειψη του Μπεργκ είναι μεγάλη για τον Παναθηναϊκό. Τον σεβαστήκαμε σαν μια μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, είχε πρωτοβουλία κινήσεων, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά η θέληση ανταμείφθηκε και πήραμε μια ιστορική νίκη. Πέρυσι αντιμετώπισα τον Μπεργκ. Υπάρχει διάφορα από επιθετικό με επιθετικό, ο τρόπος που κινείται εκείνος, όλη η ομάδα, οι κινήσεις του, το πως ξεμαρκάρεται. Ο αμυντικός μπορεί να τα αντιληφθεί αυτά”.

Για τον προπονητή του και τον στόχο της ομάδας: “Ο κ. Μαντζουράκης πρεσβεύει τις σκέψεις της ομάδας, είναι πολύ ρεαλιστής, είναι μέσα στα γήπεδα, μπορεί να κρατήσει την ομάδα προσγειωμένη. Η παραμονή είναι το ζητούμενο, μια εύκολη παραμονή, χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες. Λέγαμε κάποιες ομάδες θα είναι αδύναμες, αλλά παρουσιάζονται πιο δυνατές, όπως η Βέροια και ο Πανιώνιος. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κρατάμε τα σημαντικά”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News