Το "Nick Galis Cup" ξεκίνησε! (vid)

Το "Nick Galis Cup" ξεκίνησε! (vid)

Οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσαν το παρών στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του ”Nick Galis Cup” και μίλησαν για την δυνατότητα που δίνεται στο τριφύλλι να βελτιωθεί μέσα από ένα σπουδαίο τουρνουά προς τιμή ενός εκ των μεγαλύτερων Ευρωπαίων παικτών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο αρχηγός των πράσινων Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του “Nick Galis Cup” την Παρασκευή το βράδυ.

Τόσο ο κόουτς του τριφυλλιού όσο και ο Διαμαντίδης στάθηκαν στην σημαία του τουρνουά αλλά και το πόσο μπορεί να βοηθήσει για να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε:

«Είναι μεγάλη χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ για να συμμετάσχουμε στο τουρνουά για τον Νίκο Γκάλη. Πρώτον επειδή το τουρνουά είναι προς τιμή ενός από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, δεύτερον επειδή διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη που είναι μια πόλη με τεράστια παράδοση και τρίτον επειδή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα ενόψει της σεζόν που ξεκινάει σύντομα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό. Σκοπός μας είναι να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, να βάλουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας και να γίνουμε καλύτεροι”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News