"Δείξαμε ότι έχουμε βάθος"

"Δείξαμε ότι έχουμε βάθος"

Ο Γιάννης Αναστασίου υπερασπίστηκε εμμέσως τη δήλωση του για την πληρότητα του ρόστερ και έδειξε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την απόδοση του Παναθηναϊκού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το διπλό έφερε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου και αυτό αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα και για την προσπάθεια όσων ποδοσφαιριστών χρησιμοποίησε.

Το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου ήταν το εξής: “Αρχίζοντας το κύπελλο με τη νέα μορφή θέλαμε να αρχίσουμε με νίλη. Σε μία δύσκολη ομάδα σε μία δυνατή έδρα που βρίσκουμε δυσκολίες, νικήσαμε δίκαια. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Σκεφτόμαστε τώρα το ματς της Κυριακής με τη Νίκη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στον κύριο Παντέλη”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την παρουσία του Μπαϊράμι και του Στιλ: “Θα έλεγα ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και σίγουρα έδωσαν το καλύτερο. Είχαμε εφτά αλλαγές. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες. Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα. Όλοι προσπάθησαν. Ο Εμίρ πέρασε δύσκολα, έκανε μεγάλη προσπάθεια και παίζοντας κάποια καλά παιχνίδια, θα κερδίσει αυτός και η ομάδα. Ο Στιλ έδειξε ότι έχει καλό ρυθμό. Όλα τα παιδιά αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Δείξαμε ότι έχουμε βάθος και το ρόστερ μπορεί να ανταπεξέλθει”.

Κατόπιν, για άλλη μία φορά έδειξε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ του: “Για εμάς σε κάθε διοργάνωση θέλουμε καλή παρουσία. Τα συνεχόμενα ματς φέρνουν το ροτέισον. Θέλουμε να έχουμε βάθος. Έχουμε παιδιά με δυνατότητες, τους εμπιστευόμαστε και τα παιδιά μέσω των αγώνων κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα”.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έδειξε για τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα: “Είναι σημαντικό να κρατάμε το μηδέν. Παίζουμε επιθετικά και είναι δύσκολο να αμυνθούμε καλά. Πλην μιας φάσης του Πινάρες, δεν δεχτήκαμε τη μεγάλη φάση. Είχαμε νέα παιδιά στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή το τελευταίο μισάωρο, αλλά είχαμε σωστή αντίδραση”.

Πάντως, δεν θέλησε να αποκαλύψει εάν θα διατηρήσει το Στιλ κάτω από τα δοκάρια στο ματς με τη Νίκη: “Ο Στιλ μπήκε και έκανε τη δουλειά του. Με προβλημάτισαν αρκετοί παίκτες και δεν θα μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένο. Όσοι είναι εδώ, τους εμπιστεύομαι και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Ανάλογα με την προετοιμασία και με το χρόνο που έχουμε προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το πλάνο. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται σε όσα ζητώ και αυτό είναι το ευχάριστο”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News