Τους το... βούλωσε!

Τους το... βούλωσε!

Σε «καυστικό» ύφος απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, λέγοντας –μεταξύ άλλων- πως οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «πράσινοι» πέρασαν στην αντεπίθεση, ύστερα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» λασπολογούν και συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα… νερά τους και καταλήγοντας πως οι συγκεκριμένες ενέργειες προσφέρουν «άφθονο γέλιο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να καλέσουμε με τη σειρά μας τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν μήπως κι αποφασίσουν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι, που τόσο πολύ επιμένουν στο προσωπείο των “καλών παιδιών”, να ηρεμήσουν.

Ίσως έτσι σταματήσουν να συμπεριφέρονται όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος, να προσβάλλουν όλο τον κόσμο, να μειώνουν τις άλλες ΚΑΕ, να λασπολογούν και να συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα… νερά τους και να δυναμιτίζουν το κλίμα παραμονές των μεταξύ μας αγώνων.

Βεβαίως είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι Έλληνες, παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της νομιμότητας και της ηθικής προσφέροντας άφθονο γέλιο και πιστοποιώντας ότι ζουν στο δικό τους θαυμαστό κόσμο».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News