"Ο εφιάλτης θα είναι πάντα εδώ"

"Ο εφιάλτης θα είναι πάντα εδώ"

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την νέα επίθεση των “ερυθρόλευκων” ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του στην ομάδα του Ολυμπιακού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” αφού ενημερώθηκαν για την νέα κίνηση της διοίκησης της ομάδας του Πειραιά, εξέδωσαν τη δική τους απάντηση κάνοντας λόγο για συγγραφική μανία που καταδιώκει τους “ερυθρόλευκους”, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο… εφιάλτης τους θα είναι συνέχεια μπροστά τους. Και στον ύπνο τους και στον ξύπνιο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Όσο κι αν θέλουμε να δούμε με συμπάθεια και κατανόηση τη μανία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να γράφουν επιστολές και να εκδίδουν ανακοινώσεις δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στη νέα απόπειρά τους να γίνουν πρωταγωνιστές παραθέτοντας τα κάτωθι ερωτήματα: 

1. Για ποιο λόγο η αθλητική Δικαιοσύνη δεν έχει εγκαλέσει ακόμα τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο σε απολογία μετά τις συκοφαντίες, τις λασπολογίες και τις προσβολές που εκστόμισε σε βάρος όλων των ΚΑΕ στη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος. 
2. Που έχει ακουστεί να…εγκαλείται η αθλητική Αρχή του Κράτους από προέδρους ΚΑΕ; Και ειδικά από εκείνους που χρόνια τώρα υβρίζουν, συκοφαντούν, μειώνουν, προσβάλλουν το πρωτάθλημα και δυναμιτίζουν το κλίμα στο βωμό ενός τίτλου! Στο ΣΕΦ άλλωστε δεν έχουν τελειώσει δύο πρωταθλήματα. Ξεκαθαρίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της κατά της απόφασης της ΕΦΙΠ. 
Πλέον ο κόσμος έχει καταλάβει την τακτική των δυο “καλών παιδιών” του ελληνικού αθλητισμού. Ελπίζουμε και τα ΜΜΕ να διαχωρίσουν κάποια στιγμή την κατάσταση γιατί δεν πρόκειται για… πόλεμο ανακοινώσεων αλλά για άμυνα του Παναθηναϊκού στη συγγραφική μανία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού. 
Προς τους μανιώδεις συντάκτες ανακοινώσεων έχουμε να πούμε το εξής: Ο εφιάλτης θα είναι πάντα εδώ ώστε να τον βλέπετε στον ύπνο αλλά και στον ξύπνιο σας”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News