Ανέλαβε την ευθύνη

Ανέλαβε την ευθύνη

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, Πέτρος Πρέκας, ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η σεζόν δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Οι Πράσινες μπορεί να παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, όμως ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Πρέκας, με δηλώσεις του στην ”Πράσινη” ανέλαβε την αγωνιστική ευθύνη για τον αποκλεισμό.

”Βγήκαμε νωρίς έξω από έναν βασικό στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος. Σίγουρα μας επηρέασε η απουσία τεσσάρων βασικών παικτριών λόγω των γνωστών προβλημάτων και κυρίως των τριών που ήρθε την τελευταία στιγμή και δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να αντιδράσουμε κατάλληλα.

Γνωρίζουμε όλοι πόσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη και την προσπάθεια που κάνουν για να τα λύσουν. Περιμένω την αντίδραση τους στα προβλήματα του τμήματος και την στήριξη τους.

Όσον αφορά τον αγώνα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κακή απόδοση. Ήταν η χειρότερη εικόνα που έχουμε παρουσιάσει από την έναρξη της προετοιμασίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρά τις απουσίες μας θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει.

Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν έκαναν τεράστια προσπάθεια και σίγουρα την αγωνιστική ευθύνη την έχω εγώ και μόνο εγώ. Σχετικά με τον κόσμο έδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα την στήριξη του και να ξέρουν οι φίλαθλοι ότι στην συνέχεια θα δείξουμε ανάλογη υπευθυνότητα” τόνισε χαρακτηριστικά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News