Απίστευτο παραλήρημα κατά του Γιαννακόπουλου

Απίστευτο παραλήρημα κατά του Γιαννακόπουλου

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συκοφάντησαν εκ νέου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με ανυπόστατες κατηγορίες και δυναμίτισαν το κλίμα πριναπό το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην Ελλάδα, τη χώρα της θρασύτητας και της αλαζονείας, δεν διστάζουν να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων ακόμα και όσοι εκπροσωπούν τον πιο διεφθαρμένο σύλλογο του ελληνικού αθλητισμού, τον Ολυμπιακό.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σε ένα άνευ προηγούμενου παραλήρημα κατά την παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας τους, επιτέθηκαν με ανυπόστατες κατηγορίες και συκοφαντίες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι δύο επιχειρηματίες, εάν πρέσβευαν έστω και στο ελάχιστο τις αξίες που ευαγγελίζονται, καταρχήν δεν είχαν εμπλακεί στον Ολυμπιακό. Την ομάδα του Κόκκαλη, του αυτοαποκαλούμενου καθηγητή της αλητείας, Γιάννη Ιωαννίδη, των… νερών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αμέτρητων άλλων κατορθωμάτων.

Μόνο το γεγονός ότι κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στο μπάσκετ του συγκεκριμένου συλλόγου, τους αφαιρεί την έξωθεν καλή μαρτυρία και το δικαίωμα να εγκαλούν τον οποιονδήποτε.

Διότι όπως και να το κάνουμε, κανένας άνθρωπος ο οποίος εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό, δεν δικαιούται δια να ομιλεί και να προκαλεί το κοινό αίσθημα της φίλαθλης κοινής γνώμης στην Ελλάδα. Τόσο για όσα έχει πράξει η ομάδας στα πιο γνωστά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, όσο και για τα λιγότερο γνωστά, τα οποία σπανίως βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακόμα, η ολομέτωπη επίθεση τους λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, δείχνει την ξεκάθαρη πρόθεση τους να δυναμιτίσουν το κλίμα και να επηρεάσουν τους διαιτητές οι οποίοι θα επιλεγούν.

Ακολουθούν αναλυτικά τα… παραμύθια των αδερφών Αγγελόπουλου…

Αρχικά μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: ”Δεν βλέπουμε αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες ως πόλεμο ανακοινώσεων. Ο κόσμος και η κοινή γνώμη πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια. Οι απόψεις μας είναι πάντα τεκμηριωμένες, με βάση τη λογική και την ηθική!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αδελφός του, Γιώργος: ”Αν θα σταματήσει ο Γιαννακόπουλος να βγάζει ανακοινώσεις; Δεν το ξέρουμε αυτό. Εμείς μιλάμε για πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα, ενδιαφέρουν εσάς τους δημοσιογράφους. Πρέπει να έχετε ενημέρωση. Πάμε στα πρόσφατα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος και μένει στη θέση του. Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Τώρα αν αυτός αρχίσει και απαντάει και χτυπιέται και λέει διάφορα, είναι ένα άλο θέμα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος με βάση την απόφαση της ΕΦΙΠ που δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτή τη στιγμή παραμένει πρόεδρος και λέει: ”Εγώ θα μείνω!”. Πήγε στον πέμπτο τελικό ενώ δεν έπρεπε να πάει… Είναι έκπτωτος με απόφαση της ΕΦΙΠ και λέει: ”Εγώ θα μείνω εκεί γιατί είμαι ο Γιαννακόπουλος!”. Σε μερικούς αρέσει αυτό. Το ότι δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα.


”Θέλει πρωτάθλημα με ντόπινγκ ο Γιαννακόπουλος;”

Τώρα αυτά που λέει για την κλήρωση στο πρωτάθλημα… Κατάλαβε πέντε μέρες μετά τι έγινε και αντέδρασε επειδή είπαμε ότι θέλουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Που είναι το κακό δηλαδή; Θέλει ο Γιαννακόπουλος πρωτάθλημα με ντόπινγκ; Γιατί παρεξηγήθηκε; Γιατί χτυπιέται; Ο κύριος Χάντζος τελείωσε από τη θέση που είχε και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Για να μην υπάρχουν σκιές και αμφισβητήσεις. Δεν μπορεί να είναι ελεγκτής κι ελεχόμενος ο ίδιος!

Πηγαίνει κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού, να μην λέμε ονόματα και λέτε εσείς ότι κάτι εννοούμε, να κάνει ότι είναι να κάνει και το μπουκαλάκι να πηγαίνει στον κάθε Χάντζο; Δεν πρέπει να έχει καμία ανάμειξη ο κύριος Χάντζος, ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας. Καλό είναι, ό,τι θέλει να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους! Να έλθει εδώ στο φως της ημέρας, να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με μπράβους στις φυσούνες. Γιατί φωνάζουν για το ντόπινγκ; Οι ίδιο δεν φώναζαν για έλεγχο ντόπινγκ; Με αίμα κτλ σε όλους τους παίκτες; Το πρωτάθλημα πρέπει να είναι επί ίσοις όροις, σε όλα τα επίπεδα.


”Πρωτάθλημα με μπράβους να κυνηγάνε τον Σχινά;”

Από κει και πέρα, η θέση μας είναι σαφής για τη φοροδιαφυγή. Όταν εξαγγέλονται μπάτζετ 30-40 εκατομμύρια και στον ισολογισμό φαίνονται 12, δημιουργεί ερωτηματικά αυτό. Τι να κάνουμε; Εμείς είπαμε ότι δεν θέλουμε πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή. Τι πετάγεται και φωνάζει ο Γιαννακόπουλος; Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή; Δεν καταλαβαίνω. Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή, θέλουν οι παίκτες και οι προπονητές πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε δηλαδή ότι τα παιδιά εδώ θέλουν πρωτάθλημα με τρεις μπράβους να κυνηγάνε τον Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Θέλουμε τέτοιο πρωτάθλημα; Δηλαδή τι θα γίνει αν βγει ο Αγγελόπουλος και κυνηγήσει τους διαιτητές με τους μπράβους;

Τι θα γίνει αν βγάλω εγώ μια εφημερίδα, την ”Κόκκινη”; Κάθε μέρα να βρίζω, κάθε μέρα να κάνω αυτό που κάνει η ”Πράσινη”. Τι θα γίνει; Θα τελειώσει κανένας αγώνας; Θα λένε ότι κινδυνολογούμε μετά. Ότι φοβόμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Αν ο Αγγελόπουλος βγάλει την ”Κόκκινη”, φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε τι θα γίνει. Το θέμα με τις ανακοινώσεις δεν έχει να κάνει μόνο με τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Γιαννακόπουλος απαντάει σε όλα λες και τον αφορούν όλα.
”Δεν απάντησε ποτέ για τη Μαλαισία”

Η μοναδική ανακοίνωση στην οποία δεν απάντησε ήταν η κλήρωση στην Ισπανία πέρσι, όπου έκανα μια δήλωση, ότι φαντάζομαι συμμερίζεται ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Δεν απάντησε ποτέ. Δηλαδή τι; Θέλει να παίζει στοίχημα; Ο ίδιος ελέγχεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ για παράνομο στοιχηματισμό. Έχει ξεκινήσει μια έρευνα. Τελικά τι έγινε; Δεν πρέπει να μας πει; Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Να φύγουν οι σκιές από πάνω του. Να βγει να πει ότι δεν υπάρχει ζήτημα. Τώρα όσον αφορά το νόμιμο στοίχημα, του ΟΠΑΠ τότε. Αν υπάρχουν δημοσιεύματα και λένε ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος στοιχημάτισε 500.000 ευρώ στον τελικό Κυπέλλου και ο ίδιος δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει. Τελικά, έπαιξε ή δεν έπαιξε στοίχημα;

Θέλουμε όλοι εμείς στο μπάσκετ εδώ να παίζουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων στοίχημα; Δηλαδή ο Αγγελόπουλος. Θέλουμε να παίζει στοίχημα στους αγώνες της ομάδας του, 500 χιλιάδες στο Κύπελλο, και μετά να διακοπεί ο αγώνας και να πάρει τα λεφτά του πίσω; Θέλουμε τέτοιες καταστάσεις; Πρέπει να αποφασίσουμε. Δεν είναι πόλεμος ανακοινώσεων. Είναι βασικές διαφωνίες σε στρατηγικά θέματα φιλοσοφίας και αρχών. Υπάρχει ουσία από πίσω”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News