Απρόοπτο με Ναν - Η 12αδα του Παναθηναϊκού

Δείτε τις επιλογές του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι.

Απρόοπτο με Ναν - Η 12αδα του Παναθηναϊκού

Ένα 24ωρο μετά την επιβλητική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται εκ νέου στη μάχη αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του παιχνίδι του 4ο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» σήμερα (16/09) στις 7:30μ.μ (COSMOTE TV7).

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, οι οποίοι και έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Στόχος απόψε της ομάδας δεν είναι άλλος από το να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα και την βελτίωση που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι και να κάνει το «4 στα 4» στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνα κόντρα σε Τσεντεβίτα Ολίμπια (81-76) και Αναντολού Εφές (83-72) για το «Cedevita Tournament» που έλαβε χώρα στη Σλοβενία.

Οι επιλογές του Εργκίν Αταμάν:

Ο Κεντρικ Ναν ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση και θα παραμείνει εκτός του αγώνα με τη Μακάμπι για προληπτικούς λόγους.

Γκραντ, Μωραΐτης, Σλούκας, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Μπράουν, Σαμοντούροβ, Γιουρτσεβέν, Οσμάν, Λεσόρ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr