ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (16/09)

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει το Βόλο (20:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming | ΑΕΚ Live Streaming

Βγάζοντας αντίδραση μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λαμία, η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 3-0 πριν την διακοπή της Super League για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και επέστρεψαν στις νίκες, παραμένοντας ταυτόχρονα αήττητοι (δύο νίκες, μία ισοπαλία) στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Νίκες για ηρεμία

Η διακοπή έφερε και ενίσχυση στους «κιτρινόμαυρους», που βρήκαν το συμπλήρωμα του Λιβάι Γκαρσία στο πρόσωπο του Φραντζί Πιερό. Ο θηριώδης φορ αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Μακάμπι Χάιφα. Στην ΑΕΚ ελπίζουν πως ο επιθετικός από την Αϊτή θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα στο «9». Δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες και βοήθειες στον Γκαρσία. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η «Ένωση» πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση του Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά. Όμως δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με την Τσέλσι για τον 21χρονο φορ.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ διαθέτει πλέον πολλές και άκρως ποιοτικές επιλογές στο κέντρο και στην επίθεση. Γεγονός που δημιουργεί αυτόματα έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο στον Ματίας Αλμέιδα για τον βασικό κορμό της ομάδας του.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με το Βόλο, ο Αργεντίνος τεχνικός υπολογίζει – εκτός απροόπτου – στις υπηρεσίες του Αρόλντ Μουκουντί, που αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ο Καμερουνέζος θα παίξει στο πλευρό του Βίντα και μπροστά από τον Στρακόσια, με τους Ρότα και Πήλιο να παίζουν στα άκρα της άμυνας. Από εκεί και πέρα, οι Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Κοϊτά, Λιούμπισιτς, Περέιρα διεκδικούν τις τέσσερις θέσεις στο κέντρο, με τους Γκαρσία και Λαμέλα να έχουν σαφές προβάδισμα για την επίθεση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό με την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Οι Θεσσαλοί έχασαν από τον ΟΦΗ με 3-1 πριν τη διακοπή. Νωρίτερα κέρδισαν στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-0. Η πιθανή ενδεκάδα των φιλοξενούμενων αποτελείται από τους Σιαμπάνη, Μίλετιτς, Καλογερόπουλο, Κορέα, Φεράρι, Βιγιαφάνιες, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Σούντγκρεν, Άλτμαν και Κόντε.

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μαρσιάλ»

Ο Άντονι Μαρσιάλ παραμένει χωρίς ομάδα. Αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων του με την Φλαμένγκο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο η ΑΕΚ παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησής του από την στιγμή που ο παίκτης είναι ελεύθερος.

«Ο Μαρσιάλ όντας ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Γιουνάιτεντ, αγωνίζεται να βρει νέο σύλλογο, υπάρχει ενδιαφέρον από ΑΕΚ και Φλαμένγκο, αλλά οι μισθολογικές του απαιτήσεις μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο», αναφέρεται στον διεθνή Τύπο. Και επειδή πολλοί θα αναρωτηθούν τι ακριβώς «έπαιξε» με τον Εμανουέλ Πετί. Η απάντηση είναι απλή… Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 μιλώντας στο πρώτο επεισόδιο του The Lineup, μιας ολοκαίνουργιας εκπομπής στο YouTube που αγόρασε το “talkSPORT & BetMGM” αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στον Μαρισιάλ. 

«Είναι γεμάτος με τόσους πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο τύπος, ακόμα κι αν δεν ήταν τόσο καλός τα τελευταία χρόνια, όταν φθάνει στο τέλος του συμβολαίου του, δεν έχει καμία πρόταση. Για μένα, αυτό είναι ένα μυστήριο».

Επίσης ο Πετί αμφισβήτησε αν ο Μαρσιάλ ήθελε να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο σε οποιοδήποτε επίπεδο επισημαίνοντας τα διαζύγια του παίκτη με δύο συζύγους. «Έχω την αίσθηση ότι τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν εντός και εκτός γηπέδου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις ένα καλό μυαλό. Να έρχεσαι κάθε πρωί στο προπόνηση και να προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό όλη την ώρα. Γιατί έχεις πρόβλημα στη ζωή σου, έχεις πρόβλημα στα αποδυτήρια, έχεις προβλήματα παντού. Λοιπόν, αν ήμουν ο Άντονι Μαρσιάλ, θα έκανα στον εαυτό μου την ερώτηση στον καθρέφτη. Θέλω ακόμα να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;».

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Θλάση β’ βαθμού ο Γκατσίνοβιτς – Τραυματίστηκε και ο Οντουμπάτζο

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Μόουζες Οντουμπάτζο τραυματίστηκαν στην προπόνηση της ΑΕΚ και τέθηκαν νοκ άουτ.

Νέα προβλήματα προέκυψαν στην ΑΕΚ πριν από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Βόλο. Στη σημερινή προπόνηση ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τραυματίστηκε και αμέσως υποβλήθηκε σε μαγνητική. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί β’ βαθμού. 

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο ένιωσε χθες ενοχλήσεις και έκανε σήμερα εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει θλάση α’ βαθμού.

Ενοχλήσεις αισθάνεται από χθες και ο Έρικ Λαμέλα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Ντέμης υπέρ Αλμέιδα

Τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον Αλμέιδα και την κριτική που του ασκείται τον τελευταίο καιρό!

Στην κριτική που ασκείται στον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και στην διαχείριση που πρέπει να κάνει ο Αργεντινός τεχνικός στο ρόστερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ντέμης αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολη είναι η  διαχείριση τόσων ποιοτικών μονάδων με ένα μόνο ματς την εβδομάδα. Εκτίμησε ωστόσο ότι ο Αργεντινός είναι αρκετά καλός μάνατζερ για να την καταφέρει. Eπίσης, αναφέρθηκε στην αδικαιολόγητη, κατά τη γνώμη του, γκρίνια προς το πρόσωπό του.

Επικαλούμενος λοιπόν το νταμπλ και γενικά την εικόνα της προηγούμενης διετίας, εξέφρασε την άποψη ότι δικαιούται παραπάνω χρόνο για να παρουσιάσει όπως πρέπει την ΑΕΚ.

 

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr