Έκτακτο μήνυμα από Αταμάν για το πανό στο φιλικό της Κύπρου! (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν με μήνυμά του ξεκαθάρισε τη θέση του για το πανό στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Παναθηναϊκός: «Χτύπημα» Αταμάν με... Γιαννακόπουλο για ρόστερ και στόχους! (pic)

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Εγώ, ο Ergin Ataman, ως προπονητής του Παναθηναϊκού στις «θρυλικές» επιτυχίες του την περασμένη σεζόν, υποστήριξα το τουρνουά που θα παίξει η ομάδα μου εδώ γιατί πίστευα ότι θα συνεισφέρει στη «φιλία και ειρήνη» και ήρθα εδώ με πολύ καλό συναίσθημα.

Μας υποδέχτηκαν πολύ όμορφα στο αεροδρόμιο την πρώτη μέρα. Η πραγματική αγάπη στα μάτια των ανθρώπων με έκανε πολύ χαρούμενο. Συναντήθηκα με εκατοντάδες οπαδούς του μπάσκετ στην ημέρα υπογραφής που διοργανώσαμε στο ξενοδοχείο. Αυτή η ατμόσφαιρα φιλίας και ειρήνης ήταν πολύ ελπιδοφόρα για όλους μας.

Χθες όμως, στην αίθουσα όπου πρέπει να κυριαρχεί ο αθλητισμός και η φιλία, άνοιξε ένα πολιτικό πανό από μια ομάδα, που δεν μπορώ να το βρω αντάξιο της φιλοξενίας που βλέπουμε εδώ. Αντέδρασα με τον πιο σκληρό τρόπο για να επιστήσω την προσοχή σε αυτή την κατάσταση.

Τα γυμναστήρια είναι χώροι φιλίας και ειρήνης, όχι πολιτικής. Ξέρω ότι οι άνθρωποι που ανοίγουν αυτό το πανό δεν θα επηρεάσουν τα συναισθήματα των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν δείξει αγάπη σε εμένα και την ομάδα μου εδώ από την πρώτη μέρα. Θα υπάρχει πάντα μια πολύ ιδιαίτερη αγάπη ανάμεσα σε εμάς και σε αυτούς.

Ομοίως, ό,τι κι αν συμβεί, η αγάπη μου για τους αληθινούς οπαδούς του μπάσκετ εδώ θα παραμείνει πάντα η ίδια. Γιατί το πιο δυνατό πράγμα που μας φέρνει κοντά τους είναι η αγάπη μας για το μπάσκετ.

Πιστεύω ότι νικητής θα είναι πάντα ο αθλητισμός και η φιλία…

Εργκίν Αταμάν»

Δείτε παρακάτω:

Έκτακτο μήνυμα από Αταμάν για το πανό στο φιλικό της Κύπρου! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr