Οι καιρικές συνθήκες για το Παναθηναϊκός - Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (pic)

Η μεγάλη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό AKTOR καταφτάνει με τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο.

Οι καιρικές συνθήκες για το Παναθηναϊκός - Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (pic)

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι sold out για το σπουδαιότερο φιλικό τουρνουά της Ευρώπης και μάλιστα, το Τριφύλλι είναι έτοιμο να γράψει ιστορία φιλοξενώντας πάνω από 35.000 θεατές σε μπασκετική εκδήλωση, κάτι το οποίο θα είναι και ρεκόρ στην Ευρώπη.

Ο μπασκετικός πλανήτης θα στρέψει την προσοχή του στον ιστορικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να δίνουν το πρώτο τους ραντεβού με τον κόσμο μετά την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος Ελλάδας.

Λόγω της υψηλής προσέλευσης στο Καλλιμάρμαρο, είναι σημαντικό να καταγραφούν οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό, διότι, ως γνωστόν, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι ότι το event θα γίνει χωρίς… οροφή, κάτι το οποίο θα έκανε αίσθηση σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα υπάρχει αραιή συννεφιά στις 21:00 το βράδυ με τη θερμοκρασία να «πέφτει» στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε παρακάτω:

Οι καιρικές συνθήκες για το Παναθηναϊκός - Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr