Ντραγκόφσκι: Η μεγαλύτερη μεταγραφή «κλοπή» του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος λίγους μήνες μετά έχει κάνει σπουδαία πράγματα με την πράσινη φανέλα.

Ντραγκόφσκι: Η μεγαλύτερη μεταγραφή «κλοπή» του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα είχαν συμβεί στην υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι έπρεπε να προχωρήσει μπροστά και να κοιτάξει το καλό της ομάδας, καλύπτοντας έτσι το κενό που θα άφηνε ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Οι πράσινοι κάνοντας εξαιρετικές κινήσεις απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού, εκείνη την περίοδο, τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος ερχόταν στον Παναθηναϊκό ως ένας τερματοφύλακας με potential, αλλά χωρίς να λάμπει.

Παρ’ όλα αυτά επειδή ο καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο, ο Πολωνός τερματοφύλακας με τη συνολική παρουσία του στο σύλλογο έχει αποδείξει πως είναι τρομερά σημαντικός και πως μπορεί να δώσει σπουδαίες λύσεις κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.



Από την περασμένη σεζόν κιόλας είχε δείξει πολύ καλά δείγματα με σπουδαίες εμφανίσεις και κορυφαία όλων το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να τον αγοράζει το καλοκαίρι και να γεύεται τους καρπούς αυτής της συμφωνίας ένα χρόνο, σχεδόν, μετά.

Φέτος ο Ντραγκόφσκι έχει ήδη ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και οι εμφανίσεις που κάνει είναι κορυφαίου επιπέδου απέναντι κιόλας σε Άγιαξ, Λανς, ΠΑΟΚ που είναι αντίπαλοι μεγάλης δυναμικής.

Γενικότερα ο Πολωνός πλέον έχει μια τεράστια ευκαιρία να απογειωθεί και να ανεβαίνει συνεχώς, χτίζοντας το όνομά του και αναβαθμίζοντας συνεχώς και την τιμή του.

Μιλώντας με αριθμούς ο Ντραγκόφσκι στο γνωστό «transfermarkt» στοίχιζε 2,5 εκατ ευρώ με την τελευταία ενημέρωση στην ποδοσφαιρική του αξία να είχε γίνει στις 30 Μαΐου.



Πλέον η αλήθεια είναι ότι αν κάναμε στην παρούσα φάση ένα νέο update, τότε τα 2,5 εκατ ευρώ θα ήταν αρκετά παραπάνω βάσει των εμφανίσεων που έχει ήδη κάνει ο ίδιος ο Πολωνός.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι και με το Conference League είναι μια τεράστια, επίσης, ευκαιρία και για τον ίδιο τον Ντραγκόφσκι να προχωρήσει σε μεγάλες εμφανίσεις, να κάνει πορεία με το σύλλογο και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι πράσινοι το φετινό καλοκαίρι έκαναν ένα από τα μεγάλυτερα steals που μπορούσε να γίνει όσον αφορά τα μεταγραφικά, καθώς απέκτησαν έναν τερματοφύλακα που μπορεί η χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξευθεί χίλιες φορές περισσότερο απ’ ότι, όταν τον αγόρασε από την Σπέτσια.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr