Συνάντηση Αλαφούζου με Δούρου

Συνάντηση Αλαφούζου με Δούρου

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής και συναντήθηκε με τη Ρένα Δούρου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου κατόπιν δικής του επιθυμίας στο γραφείο της για να αποσαφηνιστεί ποια θα είναι η στάση της στο θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου. Η Περιφερειάρχης τόνισε πως θέλει να δοθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα του συλλόγου, αλλά πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την πόλη.

Η πλευρά της ΠΑΕ, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, αποφάσισε και ενημέρωσε σχετικά την Περιφέρεια πως θα καταθέσει αίτηση ανάκλησης κατά της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου, που πιθανότατα θα κατατεθεί την Τετάρτη, τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας.

Ακόμη κι αν δεν ανατραπεί η απόφαση για το μπλοκάρισμα των 7 εκατ. ευρώ, θα γίνουν συζητήσεις σε νέα βάση με την Περιφέρεια, αλλά-ασφαλώς-στην περίπτωση αυτή θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση του σχεδίου.

Η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου αναμένεται το Νοέμβριο, μήνα στον οποίο θα βγει και η απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας για το προεδρικό διάταγμα για το γήπεδο, το οποίο έχει «προσβάλει» ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της, ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών.

Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός Σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News