Συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ

Συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ

Οι πράσινοι παρά τον ενθουσιασμό που επικρατεί για τη νίκη επι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι η ομάδα έχει “κενά” και ψάχνουν συνεχώς λύσεις για να τα “κλείσουν”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Παρά την νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού οι πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση για να καλύψουν τα κενά. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν καλύτερα από όλους ότι μια ομάδα δεν χτίζεται ούτε με μία νίκη ούτε με μία καλή εμφάνιση.

Στα υπόψιν βρίσκεται και ο Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ, που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι. Η περίπτωση αυτή είναι (ιδιαίτερα δύσκολη) καθώς ο μπασκετμπολίστας έχει διετές συμβόλαιο με την Ρεάλ και οι πράσινοι θα επιδιώξουν να τον κάνουν δικό τους καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του.

Παράλληλα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η επαναπροσέγγιση στο θέμα Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε συμφωνήσει με τους πράσινους, αλλά είχε κοπεί στα εργομετρικά λόγο μίας θλάσης που είχε. Ο Ράιτ βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Έτσι δεν είναι απίθανο οι πράσινοι να τoν δοκιμάσουν εκ νέου, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Σλότερ ή αν δεν βρεθεί κάποια καλύτερη λύση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News