"Με ευχαρίστησε η διάθεση σας"

"Με ευχαρίστησε η διάθεση σας"

Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και ζήτησε απ’ όλους να είναι ετοιμοπόλεμοι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο φιλικό του Σαββάτου, καθώς και στη συνέχεια.

Αρχικά, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοση του στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ: “Θέλω να σταθώ στην απόδοση και την εικόνα μας στο φιλικό του Σαββάτου, όπου έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό κάναμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις τελευταίες προπονήσεις και είχαμε συνολικά πολύ καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έλειπαν αρκετοί παίκτες μας”.

Ο Αναστασίου τόνισε ότι για τις επόμενες 30 μέρες τους περιμένουν πολλά και δυνατά παιχνίδια: “Θέλω να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί μετά τη διακοπή μας περιμένει πολύ βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχείς σημαντικούς αγώνες για τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε”.

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα σε όλους να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν: “Με ευχαρίστησε ιδιαίτερα ότι όλοι δείξατε το πρόσωπο που θέλω. Και όλοι είχατε στη διάθεση στον αγώνα και προσπαθήσατε πολύ στο φιλικό. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι όπως σας έχω ξαναπεί όλοι θα παίξουν, όλοι θα χρειαστούν κι όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News