Έμπλεξαν για τα καλά οι Αγγελόπουλοι

Έμπλεξαν για τα καλά οι Αγγελόπουλοι

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συνηθίζουν να περνούν δύσκολα καλοκαίρια από το 2004 αν και φέτος τα ζόρια συνεχίστηκαν ΚΑΙ το φθινόπωρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα δύσκολα για τους αδελφούς Αγγελόπουλους εδώ και μια δεκαετία (το 2004 ανέλαβαν το κουμάντο στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ) έρχονται πάντα το καλοκαίρι (μ’ εξαίρεση την σεζόν 2011-2012), αφού η έντονη δυσαρέσκεια του “πύρινου κόσμου” για την πελατειακή σχέση με τον ΠΑΟ δεν κρύβεται.

Φέτος τα ζόρια ήρθαν μαζεμένα πριν καν γίνει το τζάμπολ έναρξης του πρωταθλήματος. Στη Media Day του “αιώνιου”, παίκτες και προπονητής έγιναν κομπάρσοι για να πετάξουν οι “ερυθρόλευκοι” παράγοντες τα βέλη τους κατά του αντίπαλου δέους!

Έχασαν από το εφηβικό του Παναθηναϊκού το κύπελλο, άφησαν απροστάτευτη την αποστολή της ομάδας τους να δεχτεί μπινελίκια απ’ τους πανηγυρτζήδες, “έστειλαν” τον προπονητή που στήριξαν πέρσι και πρόπερσι παρότι τα “πράσινα” 3-0, 3-2 δεν τα περίμενε ούτε η… από εδώ πλευρά, έβαλαν πρόστιμο στους αθλητές τους αν και ζητούν τον προημιτελικό στα χαρτιά (!) κι είναι έτοιμοι ν΄ αναθέσουν στον Μίλαν Τόμιτς το κουμάντο, που τελευταία φορά που έκατσε στον πάγκο (2004) ήταν όταν οι Πειραιώτες έβγαιναν 8οι, παλεύοντας ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News