"Είχα εγώ αυτόν τον ποδοσφαιριστή;"

"Είχα εγώ αυτόν τον ποδοσφαιριστή;"

Διαβάστε για την απορία του Γιάτσεκ Γκμοχ, όταν ρωτήθηκε για τον πάλαι ποτέ αριστερό μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Ιωαννίδη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κάποτε, ο Γιώργος Ιωαννίδης εθεωρείτο το next best thing του ελληνικού ποδοσφαίρου στην αριστερή πλευρά, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της καλής Εθνικής Νέων και του Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του το καλοκαίρι του 2010 έπειτα από προσωπική εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος τον είχε υπό την καθοδήγηση του στην Ελλάδα Κ19.

Τελικά, δεν δικαίωσε ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες από τη μεταγραφή του, μετρώντας 15 συμμετοχές με το Τριφύλλι στο στήθος και αποχώρησε τον Αύγουστο του 2012 για τον ΟΦΗ.

Πλέον, βγάζει το ψωμί του στην Πολωνία ανήκοντας στο δυναμικό της Μπίτοβ, όμως, έχει απογοητεύσει και η διοίκηση επιθυμεί να τον αποδεσμεύσει.

Η πολωνική ιστοσελίδα przegladsportowy.pl έκανε ένα αφιέρωμα στον 26χρονο αριστερό μπακ-χαφ και απευθύνθηκε στον Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος είχε προπονήσει τον Ιωαννίδη στο ενδιάμεσο της απόλυσης του Νιόπλια και της πρόσληψης του Φερέιρα.

“Ποιον; Παναγία μου! Πραγματικά δεν τον θυμάμαι καθόλου! Κύριε, θα χρειαστεί να το ελέγξω στο Ίντερνετ. Μου φαίνεται παράξενο. Θυμάμαι όλους τους παίκτες που είχα στον Παναθηναϊκό, από την ακαδημία έως την πρώτη ομάδα, αλλά αυτόν δεν τον θυμάμαι καθόλου” ήταν η αφοπλιστική παραδοχή του Γκμοχ…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News