Το Newpao.gr στη Θεσσαλονίκη για τον τελικό Κυπέλλου

Το Newpao.gr στη Θεσσαλονίκη για τον τελικό Κυπέλλου

Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν για τον Παναθηναϊκό Superfoods έφτασε και το Newspao.gr και η δημοσιογράφος Βαρβάρα Φανίδη θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να σας μεταφέρει όλα όσα γίνουν στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Άρη.

Στη συμπρωτεύουσα θα χτυπήσει η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ με τους “πράσινους” να θέλουν να προσθέσουν το 18ο Κύπελλο και 5 συνεχόμενο στην ιστορία τους και να διατηρήσουν το ρεκόρ που τους θέλει από το 1996 και μετά με ένα τρόπαιο.

Το Newpao.gr στη Θεσσαλονίκη για τον τελικό Κυπέλλου

Την παραμονή του αγώνα με συνεχές ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα τελευταία νέα πριν από το μεγάλο παιχνίδι και το Σάββατο (18/2) στο “Nick Galis Hall” το Newpao.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου θα σας μεταφέρει όλα όσα γίνουν πριν αλλά και στη διάρκεια του αγώνα με συνεχείς αναφορές μέσα και έξω από Αλεξάνδειο, καθώς και δηλώσεις των αθλητών.

Συντονιστείτε στη σελίδα μας, όπου θα σας παρέχει τα πάντα από τον τελικό από την ώρα άφιξης μας στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει το κλίμα με πολλά βίντεο από τον κόσμο της ομάδας, το παιχνίδι και όλα όσα συμβούν στον μεγάλο αυτό τελικό.


Eλέγξτε επίσης

Νέντοβιτς: «Ο Διαμαντίδης ήταν ευθύς απέναντί μου - Αυτό μου είπε»

Νέντοβιτς: «Αθήνα ερχόμαστε»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στο δρόμο για Αθήνα. Δεν έρχεται μόνος… Διαβάζονται περισσότερο τώρα…   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.