Παναθηναϊκός: Δεν του «βγήκε» ο Λημνιός του Τερίμ

Παναθηναϊκός: Στο κόλπο και ο Λημνιός...

Μεγάλο πισωγύρισμα για τον Τούρκο η επιλογή του 26χρονου στο βασικό σχήμα του Τριφυλλιού για την κρίσιμη μονομαχία κόντρα στην ΑΕΚ.

Η επιλογή στα αριστερά με τον Δημήτριο Λημνιό δεν δικαίωσε τον Φατίχ Τερίμ αφού από το πρώτο λεπτό του αγώνα φαινόταν τι… ερχόταν.

Και είναι λογικό ένας παίκτης με 11 λεπτά συμμετοχής σε όλα τα Playoffs, μέχρι το παιχνίδι της Λαμίας, να μην μπορεί να έχει τον απαιτούμενο ρυθμό να αποδώσει σε ένα ντέρμπι τέτοιου βεληνεκούς.

Ο Έλληνας εξτρέμ χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν και η ομάδα οφείλει το προσεχές καλοκαίρι να του δώσει χρόνο και ρόλο για την προσωπική του εκτόξευση.

Ο Παναθηναϊκός, παρόλα αυτά, ηττήθηκε δίκαια από την ΑΕΚ με 3-0, μένοντας πίσω στο κυνήγι του πρωταθλήματος, με τα λάθη, όπως φάνηκε, να στοιχίζουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News