Νέα πρόκληση για Σάμιο και Μπέκα

Νέα πρόκληση για Σάμιο και Μπέκα

Σε μεγάλη αναβάθμιση προχώρησαν τα τμήματα υποδομών του Αστέρα Μαγούλας και της Πανελευσινιακής Αθλητικής Ένωσης, προσλαμβάνοντας δύο ειδικούς στο θέμα των θέμα των ακαδημιών.

Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Σάμιος, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητού επιπέδου “UEFA A΄ & UEFA ELITE YOUTH A” και δίδασκε τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το 2007 μέχρι πρότινος στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Πέρα όμως από τα καθήκοντά του ως προπονητής, θα έχει το Γενικό Πρόσταγμα σε όλα τα τμήματα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη κατάρτισης του προπονητικού πλάνου αυτών, με τους συνεργάτες του.

Ο δεύτερος είναι ο Βαγγέλης Μπέκας, Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος διπλώματος προπονητού επιπέδου “UEFA Β”, ο οποίος ήταν Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον Παναθηναϊκό. Τον ίδιο ρόλο θα έχει και στη νέα του ομάδα.

ΠΗΓΗ: talentabout.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News