Μυθικές ευκαιρίες ο Βόλος, «έσωσαν» Μπρινιόλι, Πέρεθ και... δοκάρι το Τριφύλλι! (vids)

Μυθικές ευκαιρίες ο Βόλος, «έσωσαν» Μπρινιόλι, Πέρεθ και... δοκάρι το Τριφύλλι! (vids)

Ο Βόλος ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό με συνεχόμενες φάσεις για γκολ με τους πράσινους να είναι… ευχαριστημένοι που οδηγήθηκαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Ο κίνδυνος παρουσιάστηκε στον Παναθηναϊκό στο 38ο λεπτό από λάθος πάσα του Παλάσιος με τον Μπρινιόλι να πραγματοποιεί μια εξαιρετική απόκρουση στην προσπάθεια του Φαν Βερτ από το πλάι. Στη συνέχεια, ο Μεταξάς κόπηκε από τον Πέρεθ με το συναγερμό να μη σταματά να χτυπά, όμως, εκεί.




Ένα λεπτό πριν τα 45′ ο Μπρινιόλι έκανε μια ακόμα απίθανη απόκρουση με τον Πάολο Φερνάντες να ταλαιπωρεί τους αμυνόμενους του Τριφυλλιού και να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής στην κλειστή γωνία της πράσινης εστίας.




Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς συνέβη στο κόρνερ που ακολούθησε, με τον Φαν Βερτ να πιάνει γεμάτη κεφαλιά, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με τον Χουάνκαρ σε δεύτερο χρόνο να γλιτώνει την ομάδα από ένα γκολ.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News