Τσουκαλάς: «Σφαγή στο μπάσκετ γυναικών, οι διαιτητές ήταν κότες - Δεν θα περάσει τη Μακάμπι ο ΠΑΟ!» (vid)

Τσουκαλάς: «Σφαγή στο μπάσκετ γυναικών, οι διαιτητές ήταν κότες - Δεν θα περάσει τη Μακάμπι ο ΠΑΟ!» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς σχολίασε το ντέρμπι αιωνίων στην Α1 γυναικών, αλλά και την ήττα από τον Εξάστερο στην Α1 ανδρών στη φάση TOP 6.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Άντε Γεια»:

Για τον αγώνα με τη Φενέρ: «Σήμερα θα προκριθούμε σε χώμα ελληνικό. Στην Κωνσταντινούπολη. Τι έχει να γίνει αύριο!

Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον αγώνα με τη Φενέρ. Θα παίξουμε μεγάλη μπάλα. Η 11άδα θα είναι πολύ καλή. Δεν θα προκριθούμε απλά, θα κερδίσουμε κιόλας!»

Για το μπάσκετ γυναικών: «Έγινε σφαγή στο μπάσκετ. Σπάσατε τη μύτη μιας παίκτριας του Ολυμπιακού από το κατς που παίζατε. Οι διαιτητές ήταν κότες. Θα έρθετε την Κυριακή; Το χάσατε το πρωτάθλημα, μη το συζητάτε!

Στο +10 ο Ολυμπιακός και μετά έγιναν τα χειρότερα. Στενοχωρήθηκα για την παίκτρια του Ολυμπιακού που τη γρονθοκοπήσατε.»

Για το μπάσκετ ανδρών: «Ο μπουνταλάς που έχετε για προπονητή, λέει πως μόνο από τη Μακάμπι έχετε χάσει.

Στην Ευρωλίγκα, ξέχασες να πεις τον Ολυμπιακό. Και από ότι βλέπω, δεν θα περάσετε κιόλας στα πλέι οφ. Έχεις κάνει τρεις νίκες σε αδιάφορα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός έκανε δύο νίκες και πήρε δύο κούπες. Το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού. Θα είναι και ο Πετρούσεφ, και ο Μιλουτίνοφ. Καίγεται ο κ…ς σας!

Η αναμετάδοση της ΕΡΤ, άφηναν ανοικτά τα μικρόφωνα! Πώς τα πετυχαίνετε αυτά; Μπράβο σας! Δε γίνεται να είμαστε όλοι ίδιοι, εμείς ξεχωρίζουμε.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News