Ναν: Δήλωση... παραμονής μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Basket League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Κέντρικ Ναν, μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός σημείωσε ότι με τους πράσινους φιλάθλους έχει δεθεί πάρα πολύ και πως κάτι τέτοιο δεν του έχει συμβεί ξανά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη μ ιστοσελίδα bnsports.gr:

«Είχαμε χάσει στις τελευταίες συναντήσεις, οπότε το πήραμε πιο προσωπικά τώρα περισσότερο από ποτέ. Είναι θέμα τιμής για εμάς. Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να χάνουμε πολλαπλές φορές από την ίδια ομάδα. Αυτή τη φορά δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι. Μπορεί να δυσκολευτήκαμε κάποια στιγμή και να βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά πήραμε τη νίκη, που είναι το πιο σημαντικό.

Νιώθω υπέροχα στον Παναθηναϊκό. Νιώθω την φιλοξενία του κόσμου και για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι! Πραγματικά σε ολόκληρη την μπασκετική μου καριέρα δεν έχω νιώσει έτσι ούτε έχω δεθεί τόσο πολύ με το κοινό μιας ομάδας”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News