Παναθηναϊκός: Τα στοιχεία που έφερε ο Τερίμ!

Γελούσαν στον Παναθηναϊκό για την «αποχώρηση Τερίμ»!

Όπως είναι λογικό, ο Φατίχ Τερίμ χρειάστηκε χρόνο για να μάθει τους παίκτες του, τους αντιπάλους, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής πραγματικότητας.

Πλέον ο Τούρκος τεχνικός έμαθε και δείχνει να διαχειρίζεται καλύτερα τόσο το έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεσή του, όσο και τους αγώνες.

Κάτι που φυσικά ισχύει και για τους παίκτες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις του προπονητη τους.

Η νίκη στη Λαμία είναι προαπαιτούμενο ώστε μετά να πας στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να κυνηγήσεις μίνιμουμ 4 πόντους.

Μετά θες συνδυασμό αποτελεσμάτων και νίκες επί Αρη, Ολυμπιακού στο σπίτι σου για να σηκώσεις το πρωτάθλημα.

Εύκολο δεν είναι αλλά όσο ο δεσμός μεταξύ παικτών και προπονητή δυναμώνει τίποτα δεν αποκλείεται ακόμα και με την διαιτησία κόντρα.

Τόσα ντέρμπι κέρδισες με τον Τούρκο στον πάγκο σου, σιγουριά και αυτοπεποίθηση υπάρχουν, καλό κλίμα επίσης, τόσες ανατροπές σκορ έχεις κάνει με αποτέλεσμα να έχεις αποκτήσει μέταλλο.

Αν το πιστέψουν και με λίγη τύχη μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε ολόκληρο το σύστημα που τους επιβουλεύεται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News