Η Μαριγκόνα στις εξέδρες του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pics)
Η Μαριγκόνα έδωσε το «παρόν» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, τραβώντας τα βλέμματα στις εξέδρες.
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, συγκεντρώνει τα βλέμματα, με τη Μαριγκόνα να εμφανίζεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Η γνωστή φίλαθλος, που είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσία της σε αγώνα μπάσκετ, βρέθηκε στο Φάληρο για τη σπουδαία αναμέτρηση των δύο «αιωνίων».
Το ντέρμπι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όχι μόνο για τη μεγάλη ποδοσφαιρική του σημασία, αλλά και για τις παρουσίες που ξεχωρίζουν στις εξέδρες, με τη Μαριγκόνα να αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που τραβούν τα βλέμματα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ποιους «έκοψε» ο Νίστρουπ πριν την έναρξη του ντέρμπι
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Κάνγκουα
- Παναθηναϊκός: Η αστυνομία διέκοψε τη μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών στη Συγγρού
- Αδιανόητο: Τόσοι οπαδοί βρέθηκαν στο ξενοδοχείο πριν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!
- Επίσημο: Με έκπληξη η 11άδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό