Παναθηναϊκός: Η αλήθεια στην κόντρα με τον Ολυμπιακό...

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια στην κόντρα με τον Ολυμπιακό...

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν καθιστά αυτομάτως τον αντίπαλο χειρότερο.

Σίγουρα όχι χειρότερο από τον Παναθηναϊκό της περιόδου 2021-23 κι ειλικρινά απορούμε πως έχει δημιουργηθεί σε ορισμένους αυτή η εσφαλμένη εντύπωση.

Ο Ολυμπιακός πληρώνει λάθη σε επιλογές στους ξένους παίκτες και κολλήματα του προπονητή του, έχει ατυχίες με τραυματισμούς, δεν θυμίζει την ομάδα των back to back Final Fours, ωστόσο, διατηρεί ακόμα στο παιχνίδι του αρχές και συστήματα που θα ζήλευαν αρκετοί μιας και είναι σύνολο που δουλεύει χρόνια μαζί.

Είναι ομάδα που δεν παραδίνεται εύκολα.

Το είδαμε δις στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έφτασε δις στο +15 στην τέταρτη περίοδο (73-58 στο 33′, 76-61 στο 34′) τον Γενάρη και στο +16 την Δευτέρα παρόλα αυτά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τις διαφορές απέναντι σε έναν αντίπαλο μέτριο.

Βέβαια είχε και το τριφύλλι απουσίες που καθιστούν τη νίκη του υπερ-πολύτιμη, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και η διαιτησία που αντιμετωπίζει με μεγάλη συμπάθεια τους λιμανίσιους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News