Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Χουάντσο και τώρα... εκτόξευση!

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Με τέτοιες εμφανίσεις μένει στον Παναθηναϊκό!

Αρχίζει και δημιουργεί παράδοση ο Χουάντσο απέναντι στον Ολυμπιακό και στο ΣΕΦ ήταν εξαιρετικός για το πρωτάθλημα.

Ο Αταμάν τον χρησιμοποίησε τον περισσότερο χρόνο, 34 λεπτά έπαιξε ο άνθρωπος, πρώτος ριμπάουντερ ( 8 ), πρώτος “κλέφτης” (3), έβαλε και τα ποντάκια του, έσταξε και το τριποντάκι του.

Είδαμε τον Ισπανό να βάζει πραγματικά τη μπάλα στο παρκέ, την ομάδα να τον ψάχνει στη weak side, απειλώντας πραγματικά την καρδιά της ρακέτας τους, εκεί που έχουν περισσότερα ψηλά κορμιά από το τριφύλλι.

Έλειπε και ο Αντετοκούνμπο, ο κόουτς δεν εμπιστεύεται τον Μπαλτσερόφσκι, οπότε αναγκαστικά ο Χουάντσο έπρεπε μαζί με τους Λεσόρ και Μήτογλου να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.

Οι πόντοι κοντά στο καλάθι παρέχουν μεγαλύτερη σιγουριά. Ειδικά στα ντέρμπι σε παίρνουν από το χέρι και σε βοηθούν να πατήσεις, να βρείς ρυθμό όντας ο πιο ασφαλής δρόμος για το καλάθι.

Γι αυτό και ο Αταμάν ζήτησε να πάει η μπάλα στο ζωγραφιστό όπου οι δικοί του παίκτες είναι ταχύτεροι (αν και υπολείπονται σε σκληράδα), με τον Χουάντσο να δίνει το σύνθημα και τους υπόλοιπους ψηλούς να τον συνδράμουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News