Μπόλονι: Θα κληθεί να παίξει ρόλο «μπαμπούλα»

Μπόλονι: Θα κληθεί να παίξει ρόλο «μπαμπούλα»

Ο Λάζλο Μπόλονι ήταν καίριος και κοφτός στις τοποθετήσεις του σε ότι αφορά τους στόχους, την πειθαρχία και τους ποδοσφαιριστές του , κατά την παρουσία του.

Μετά από 2.5 χρόνια προπονητικό ντάντεμα από τη γενιά των “40άρηδων” ο Βαλκάνιος παππούς ΙΣΩΣ παίξει τον ρόλο του μεγάλου αντιπαθητικού στα αποδυτήρια που εκτός από “καρότο” θέλουν και μαστίγιο. Πιθανότατα αυτή η επιλογή να είναι το μυστικό της δουλειάς του: το να βρίσκεις συμβόλαια ποντάροντας στα καλά λόγια που λένε για τον χαρακτήρα σου, είναι εύκολο – είναι όμως σαφώς πιο ενδιαφέρον να μιλάει για σένα η δουλειά σου.

Στο ποδόσφαιρο και τις μπίζνες δουλεύεις πάντα για το επόμενο αφεντικό σου – δηλαδή η όποια ικανότητα που δείχνεις, κεφαλαιοποιείται στην επόμενη δουλειά σου.

Ο Μπόλονι προτάσσοντας τον χαρακτήρα του στριφνού και του σούπερ απαιτητικού, απαιτεί από τον επόμενο εργοδότη του να αξιολογήσει μόνο το τι κάνει και όχι το πώς συμπεριφέρεται: αν το σκεφτείτε είναι πανέξυπνο, καθώς όποιος τον προσλαμβάνει νομίζει πως γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει, προετοιμάζεται να δει μπροστά του έναν …σατράπη κι ο Ρουμάνος συμπεριφερόμενος στο εργασιακό του περιβάλλον καλά, κερδίζει τον εργοδότη του πανεύκολα! Όχι τυχαία ΟΛΟΣ ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πάρτη του στα τηλέφωνα που έπεσαν από την Αθήνα ώστε να μαθευτούν τα “τι” και τα “πως”…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News