Μην γκρεμίσει ότι έχτιζε σε μία εβδομάδα

Μπόλονι: "Γι'αυτό χάσαμε από τον Παναιτωλικό"

Μετά από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα, κύπελλο το κυριακάτικό ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι κομβικό.

Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί πλέον μετά και τα τελευταία γεγονότα κάνουν το παιχνίδι τρομερά ενδιαφέρον.

Για τον Παναθηναϊκό -που κλήθηκε πρώτη φορά φέτος να δώσει κολλητά ματς μέσα σε μια εβδομάδα (και τα πήγε χάλια)- το αποτέλεσμα του επερχόμενου 90λεπτου μπορεί να λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ ή να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο DNA του, γκρεμίζοντας ένα μεγάλο μέρος από όσα έχτισαν οι πράσινοι μέσα στο 2021.

Με τις απουσίες Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλου, Σένκεφελντ, Καρλίτος απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας (Παναιτωλικό) δεν είδαμε το υπόλοιπο ρόστερ να λειτουργεί με ευέλικτο τρόπο, το κοουτσάρισμα του Μπόλονι για μια ακόμα φορά δημιούργησε απορίες, πιθανόν με νέα γκέλα να αρχίσουν (ξανά) συζητήσεις για την επάρκεια του βετεράνου προπονητή, εξέλιξη που θα είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σε αυτή την στροφή του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με ένα …τικ περισσότερο άγχος στο ντέρμπι με τον Ρουμάνο να μην νιώθει καβάλα στο άλογο. Σε ένα γκρουπ που η κατάσταση θα αλλάζει από αγωνιστική σε αγωνιστική, η χρυσή σταθερότητα είναι εκείνη που αναζητείται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News