Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Άστεγη για το παιχνίδι με Παναθηναϊκό

Όχι στην φυσική της έδρα, ούτε καν στην Μόσχα, αλλά στο όχι και τόσο… γειτονικό Καλίνινγκραντ φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Παναθηναϊκό στις 3 Ιανουαρίου και την Αρμάνι Μιλάνο λίγες μέρες νωρίτερα (26/12) για την Ευρωλίγκα.

Τόσο η νέα έδρα της ΤΣΣΚΑ, η Megasport, όσο και το προηγούμενο γήπεδό της, USK CSKA, θα είναι «απασχολημένα» για άλλες εκδηλώσεις λόγω των εορτών και σύμφωνα με την Live Sport η ρωσική ομάδα καταλήγει στην λύση του Καλίνινγκραντ. Η πόλη, ωστόσο, βρίσκεται μεταξύ Πολωνίας και Λιθουανίας, σε απόσταση άνω των 1.000 χιλιομέτρων από την ρωσική πρωτεύουσα. Μάλιστα είναι δύσκολα προσβάσιμη από αεροπλάνο, καθώς δεν έχει τακτικές πτήσεις και οι περισσότεροι επιλέγουν το τρένο για να μεταβούν εκεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τον Παναθηναϊκό περιμένει ταλαιπωρία μέσα στις γιορτές, εκτός κι αν επιλεγεί η ακριβή λύση του τσάρτερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News